Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics is een snelgroeiend, medisch cosmetisch bedrijf uit Barcelona, ​​met wereldwijde distributie.

Toskani Cosmetics is ontworpen om complete oplossingen te bieden voor alle soorten huidaandoeningen. Dankzij hun expertise, kennis en hun voortdurende zoektocht naar actieve ingrediënten en uiterst zuivere substanties, is Toskani naar de voorgrond getreden als het gaat om de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

Toskani Cosmetics biedt een breed scala van zeer effectieve medische en cosmetische producten aan en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing van deze behandelingen. De producten zijn voor zowel professionals als patiënten om diverse soorten huidaandoeningen op een veilige en efficiënte manier te behandelen. Zo wordt competente en doelgerichte zorg mogelijk gemaakt, van de diagnose tot de oplossing van elke esthetische beperking.

TOSKANI Peelings

Toskani peelings zijn middelen waardoor een versnelde vorm van afschilfering van de huid wordt veroorzaakt. Dit resulteert in de gecontroleerde vernietiging van delen van de epidermis en / of dermis die een daaropvolgende regeneratie van nieuw weefsel veroorzaken. Een succesvolle behandeling kan in korte tijd de huid gezonder maken. De formules zijn stabiel en verliezen geen effectiviteit tijdens opslag. Het assortiment bestaat uit: TOSKANI Mono-acids, TOSKANI Combined Peels, TOSKANI Adjuvants, TOSKANI Peel Boosters.

De Toskani Peelings zijn uitsluitend voor professioneel gebruik.

Schuiven naar boven